Innovació Digital de Vinaròs presenta el Geoportal, la nova eina d'informació per a la ciutadania

L’espai es pot consultar des del web de l’Ajuntament i ofereix dades concretes de la localització dels serveis municipals, comerços, farmàcies, restaurants i empreses, entre altres

Innovació Digital de Vinaròs presenta el Geoportal, la nova eina d'informació per a la ciutadania
11/09/2019 -

El regidor d’Innovació Digital, Hugo Romero, ha presentat aquest matí el Geoportal, un nou espai web ubicat dintre de la pàgina de l’Ajuntament, amb informació detallada de la localització dels serveis municipals i també de les empreses. Aquest projecte està emmarcat dintre de l’objectiu de convertir Vinaròs en una Smart City, Ciutat Intel·ligent, amb prestacions que apropen l’administració als veïns, a més de crear noves eines que faciliten el seu dia a dia.

Romero ha explicat que qualsevol persona pot accedir al Geoportal per consultar la localització de farmàcies, serveis municipals, restaurants, infraestructures esportives o comerços, entre altres. Segons afegia es tracta d’una eina senzilla i intuïtiva, on de forma ràpida es pot consultar la ubicació concreta d’un establiment, a més d’oferir informació dels horaris o fins i tot accedir a la seua pàgina web. En aquest sentit, ha destacat que totes aquestes dades són públiques i els usuaris que ho desitgen les poden descarregar per al seu ús o bé per a compartir-les.

El Geoportal serà una eina en constant evolució amb la renovació continua de les dades, a més d’afegir nous serveis, sempre adaptant-se a les necessitats de la ciutadania. Així mateix també suposa una ferramenta més per a la gestió interna de l’Ajuntament, on tècnics i treballadors municipals també poden fer ús per consultar la ubicació d’un establiment.

Per acabar, Romero assenyalava que el Geoportal és un pas més per fer de Vinaròs una Ciutat Intel·ligent amb nous serveis que s’adapten a les necessitats actuals dels veïns, a més d’apropar l’administració pública.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari