Dos grups confinats en guarderies de la província de Castelló

Una guarderia en la Vall d’Uixó i altra en Sant Mateu compten amb un cas de coronavirus entre l’alumnat

Dos grups confinats en guarderies de la província de Castelló

Segons s’ha fet eco El Periódico Mediterráneo, l’escola infantil de Sant Mateu i la del Sagrat Cor de la Vall d’Uixó han hagut de confinar dues aules davant la detecció d’un cas positiu de coronavirus entre l’alumnat. En tractar-se d’un únic cas, les dues guarderies segueixen obertes amb normalitat.

En concret, cadascun dels centres castellonencs tindria una aula amb alumnat confinat. A la Vall d’Uixó, s’ha explicat que una vegada es complisca amb la quarantena, l’alumnat reprendrà les classes la setmana vinent, ja que les últimes proves realitzades tant als xiquets i xiquetes com al personal docent i no docent han tingut un resultat negatiu en coronavirus, segons el diari, que ha afegit que la menor contagiada ja feia més d’ una setmana que romania a casa sense anar a classe.

D’altra banda, l’Ajuntament de Sant Mateu ha assenyalat a través de les seues xarxes socials que Salut Pública ha confirmat el brot en el centre infantil, així com la posada en marxa del protocol. “Totes les persones implicades han sigut informades i han rebut les instruccions per a la realització de les proves”, ha explicat el consistori.

Així mateix, des de Sant Mateu s’ha llançat un missatge de calma: “els altres dos grups de l’Escola Infantil poden assistir a classe amb normalitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari