Horari especial dels supermercats de Castelló per Sant Joan

Aquest dissabte, 24 de juny, els supermercats a Castelló tenen obertura amb horari especial

Horari especial dels supermercats de Castelló per Sant Joan

Aquest dissabte, 24 de juny, Castelló celebra Sant Joan, dia festiu en la Comunitat Valenciana. No obstant això, els supermercats de Castelló han anunciat obertura amb horari especial per a garantir les compres d’alimentació el cap de setmana.

En el cas de Mercadona, totes les botigues obrin fins a les 15.00 hores, és a dir, de 09.00 a 15.00 hores, per la qual cosa es pot fer la compra en la cadena d’alimentació valenciana fins a migdia.

Consum, per part seua, ofereix un horari molt similar, ja que la també empresa valenciana ha anunciat que aquest dissabte obri de 09.00 a 14.30 hores, mentre que un dissabte normal el faria fins a les 21.30 hores de la nit.

En el cas de LIDL la cosa canvia, perquè obri amb plena normalitat. El supermercat de l’avinguda de la Mar, de l’avinguda Benicàssim o de l’avinguda València, a la ciutat de Castelló, obrin de 09.00 a 22.00 hores, igual que el LIDL de Vila-real, Borriana, Benicàssim, Onda o la Vall d’Uixó.

El mateix ocorre en el cas del Carrefour de Castelló de la Plana, que en Sant Joan obrirà les seues portes de 09.00 a 22.00 hores. Et recomanem que consultes el directori de botigues per a veure què farà la teua botiga habitual demà.

Què passa amb Aldi? La cadena d’alimentació seguirà aquesta tendència i, per exemple, aquest dissabte, obri de 09.00 a 21.30 hores la seua botiga de l’avinguda de Casalduch de Castelló de la Plana, igual que la botiga de l’avinguda Itàlia de Vila-real.

Centre Comercial Salera

Per part seua, el Centre Comercial Salera obrirà amb normalitat aquest dissabte 24 de juny. L’hipermercat el farà de 09.00 a 22.00 hores, els establiments comercials obrin de 10.00 a 22.00 hores i l’oci i la restauració de 12.00 a 00.00 hores.

Per tant, durant el cap de setmana es podrà comprar productes d’alimentació amb una certa normalitat i productes com a roba o oci en el Centre Comercial Salera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari