Bars i restaurants de Castelló podran obrir en el seu interior i ampliar les seues terrasses

Les mesures entraran en vigor el dilluns 15 de març i es mantindran tota la Pasqua

Bars i restaurants de Castelló podran obrir en el seu interior i ampliar les seues terrasses

Els bars i restaurants de Castelló podrà reobrir l’interior dels seus locals, encara que tan sols amb un terç del seu aforament. Una de les notícies més esperades pel sector de l’hostaleria que acaba d’anunciar el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la consellera de Sanitat, Ana Barceló, com a novetat en el paquet de flexibilitzacions de la segona fase de la desescalada.

És una de les decisions que s’han pres durant la reunió de la Mesa Interdepartamental d’aquest matí, però no ha sigut l’única. Un altre canvi important és que les terrasses podran ocupar el 100% del seu espai.

Tal com ha matisat Puig, tant a l’interior com en l’exterior dels locals s’estableix un màxim de 4 persones per taula, que hauran de complir amb la separació de seguretat, i serà obligatori l’ús de màscara sempre que no s’estiga consumint.

A més, a l’interior dels locals haurà d’estar garantida una correcta ventilació i queda prohibit el consum en barra. Una qüestió en la qual ha incidit el cap del Consell.

Una de les restriccions que no es modifica és el tancament dels locals, per la qual cosa els bars i restaurants hauran de tancar a les 18 hores.

Aquestes mesures entraran en vigor dilluns que ve 15 de març i s’allargaran fins al 12 d’abril, incloent-hi la Setmana Santa i la totalitat de la Pasqua.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari