Un incendi a Viver i Caudiel interromp la circulació de trens entre Segorbe i Barraques

Emergències estableix la Situació 1 en poder afectar greument béns forestals

Un incendi a Viver i Caudiel interromp la circulació de trens entre Segorbe i Barraques

S’ha declarat un incendi forestal en la localitat castellonenca de Viver que ha obligat a interrompre la circulació de trens entre Segorbe i Barraques i que ara s’ha intensificat a Caudiel, tal com ha informat el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana,

El foc s’ha originat al voltant de les 12.30 hores d’aquest divendres i, segons l’última actualització del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, s’han mobilitzat quatre dotacions i quatre coordinadors forestals i un tècnic forestal del Consorci Provincial de Bombers de Castelló; juntament amb huit unitats de Bombers Forestals, cinc helicòpters i cinc avions AT del 112 de la GVA, una nodrissa de 35.000 litres i una unitat de coordinació de Bombers de Castelló.

Fa a penes uns minuts, Emergències ha explicat que l’incendi passa a ser més preocupant a Caudiel, on el focus ha agafat força. S’ha activat la Situació 1 en poder afectar greument béns forestals i lleument a la població. Per això, s’han mobilitzat dos mitjans extra: dos Air Tractor Amfibi del Ministeri d’Ecologia amb base en Requena.

Renfe ha informat, a través de les seues xarxes socials, que s’estableix servei alternatiu per carretera entre Segorbe i Barraques en tots dos sentits.

Notícia en ampliació

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari