Un informe del Patronat de Turisme eleva al 90% l'ocupació en habitatges rurals de la província de Castelló per Setmana Santa

L’informe preveu un 80% d’ocupació per a allotjaments en la costa i un 85% per a la ciutat de Castelló

Un informe del Patronat de Turisme eleva al 90% l'ocupació en habitatges rurals de la província de Castelló per Setmana Santa
14/04/2022 -

La Diputació de Castelló ha realitzat una previsió de l’ocupació en tota la província per a la festivitat de Setmana Santa, on s’espera una previsió similar a les dades aconseguides en 2019, amb una dinàmica de reserves favorable gràcies principalment a l’eliminació de la gran majoria de les restriccions de la pandèmia.

En aquest informe, elaborat pel Patronat Provincial de Turisme de Castelló, es mostra una previsió de reserves en els allotjaments en municipis amb costa del 80%, gràcies a que la Setmana Santa se celebra a mitjan abril.

Respecte al turisme urbà i turisme de negocis, que se centra en els allotjaments de les ciutats de Castelló i Benicàssim, el document informa d’una ocupació aproximada del 85%, ja que la capital de la província és seu de diversos esdeveniments esportius que transcorren en aquesta festivitat. Finalment, les reserves d’habitatges en municipis rurals de la província se situa en el 90%, sent del 100% en alguns municipis de l’interior.

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha valorat positivament aquest informe de previsió i ha explicat que es tracten ”d’uns bons números d’ocasió tenint en compte que les reserves cada vegada són més d’últim hora, per la qual cosa previsiblement els percentatges augmentaran”, i ha afegit que ”l’actual equip de govern està treballant per a recuperar l’abans possibles les dades turístiques de 2019, generant la major economia i ocupació possible a la nostra província”.

Sobre aquest tema, Martí ha afirmat que en les tres tipologies d’ocupació la gran majoria de reserves ”procedeixen del turisme nacional, principalment famílies de Madrid, Catalunya i la pròpia Comunitat Valenciana”. Sobre el mateix tema, existeix un xicotet percentatge de reserves de turistes francesos, i un percentatge residual de turistes belgues, holandesos i anglesos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari