Catorze alumnes del taller d'elaboració d'artiques de pell i tèxtil amb titulació oficial aconsegueixen l'inserció laboral

S’han realitzat dos cursos en els que han participat un total de 20 alumnes

Catorze alumnes del taller d'elaboració d'artiques de pell i tèxtil amb titulació oficial aconsegueixen l'inserció laboral
13/09/2019 -

Catorze alumnes que han optés el certificat de professionalitat en el taller d’elaboració d’articles de pell i tèxtil han aconseguit la inserció laboral en l’empresa local LaPlana Granados Monlleó.

Davant açò, des de la regidoria de Polítiques d’Ocupació es mostra la seua satisfacció “s’han complit les expectatives que teníem donat que la idea era donar una oportunitat nova a les persones aturades del poble interessades a aprendre un ofici que els permetera treballar en alguna empresa de la localitat. A més cal tindre en compte que totes les alumnes han aconseguit el certificat de professionalitat que és també una de les finalitats de la formació”, comenta la regidora de l’àrea, Rosa Ventura.

Cal recordar que s’han impartit dos cursos, el primer va tindre lloc entre els mesos d’octubre de l’any 2018 i gener d’aquest any amb una duració de 380 hores i van participar un total de 10 alumnes. El segon també amb una duració de 380 hores i 10 alumnes s’ha desenvolupat en els mesos de maig a juliol de 2019.

Aquests cursos amb certificació de professionalitat sobre elaboració d’articles en pell i tèxtil ha comptat amb pràctiques no laborals en l’empresa local LaPlana Granados Monlleó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari