José Martí confia en la reactivació del sector turístic després de la bona ocupació del pont d'octubre i les expectatives per al de la Constitució

El president de la Diputació subratlla l’esforç dels empresaris en l’actual època de pandèmia, destaca l’interés de les institucions per “estar al seu costat” durant aquests mesos

José Martí confia en la reactivació del sector turístic després de la bona ocupació del pont d'octubre i les expectatives per al de la Constitució
17/10/2021 -

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha destacat les “bones perspectives” que trauen el cap per al sector turístic de la província, “avalades pels positius resultats del passat pont d’octubre i les expectatives que hi ha de poder repetir resultats de cara al de la Constitució al desembre”.

Mancant confirmació de les dades definitives, l’ocupació per als hotels de costa en el pont del 9 i el 12 d’octubre va rondar el 70%, xifres que per a l’interior es van elevar fins al 90 per cent, sent els clients principalment de la Comunitat Valenciana i de províncies limítrofes, marcats per famílies o grups d’amics.

Per al president de la Diputació, aquests bons resultats “són reflex sens dubte de la suma de diferents variables”. De totes elles subratlla “l’esforç dels empresaris per a poder eixir de l’actual crisi amb una adequada atenció als visitants. I al costat d’això, l'”excel·lent gestió” del procés de vacunació de la població, que ens ha permés, amb la implicació de tots els ciutadans i ciutadanes, estar en l’actualitat en nivell baix de contagi”.

Tot això, acompanyat a més per “l’intens treball de les administracions per a donar-los suport en la mesura de les nostres possibilitats”, fa, segons José Martí, “que vegem amb un moderat optimisme l’assentament d’aquesta normalitat millorada, amb tot el que suposa per al nostre dia a dia i, en aquest cas, per a un dels motors econòmics de les nostres comarques com és el turisme”. En aquest sentit, ha fet referència a l’important paper que ha de desenvolupar el turisme en la reactivació econòmica a les comarques de Castelló, en representar el sector el 12% del PIB provincial.

José Martí anima també als castellonencs a continuar recorrent la nostra geografia “perquè estic convençut que molts tenen encara joies naturals i culturals per descobrir” i ha deixat palesa que en actitud de treball present i futur “estarem en permanent contacte i coordinació amb Turisme Comunitat Valenciana i amb el sector, per a escoltar i, en la mesura de les nostres possibilitats, actuar prenent les millors decisions possibles”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari