José Martí destaca l'«encomiable treball» dels bombers de la Diputació que ja han realitzat 65 accions de desinfecció a la província

El president agraeix l’exemplaritat de la ciutadania a la qual anima a continuar respectant el confinament per a derrotar al virus Covid-19

José Martí destaca l'«encomiable treball» dels bombers de la Diputació que ja han realitzat 65 accions de desinfecció a la província
12/04/2020 -

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha destacat la gran labor que vénen desenvolupant els bombers del Consorci Provincial, que ja han realitzat 65 accions de desinfecció en 59 poblacions o pedanies de la província de Castelló. «Un treball encomiable», que «contribueix a allunyar el risc de contagi i que serveix per a insuflar confiança i tranquil·litat a la ciutadania».

Aquestes actuacions s’han realitzat a petició dels ajuntaments seguint el protocol preestablit, que preveu la màxima prioritat per a les poblacions que hagen registrat alguna defunció a conseqüència del Covid-19. En segon lloc s’atén els pobles que amb algun positiu i finalment a aquells que malgrat no tindre casos, ho sol·liciten.

En cadascuna d’aquestes operacions s’ha realitzat una intensa labor de desinfecció en els punts més transitats com a ajuntaments, centres oficials, centres de majors, entitats bancàries, farmàcies, parades d’autobús, xicotets comerços, contenidors i baranes en la via pública. En tots els casos s’ha aplicat una dissolució d’hipoclorit sòdic recomanada pel Ministeri de Sanitat.

Fins al moment els operaris del Consorci Provincial de Bombers ha actuat en Atzeneta, Albocàsser, Alfondeguilla, les Alqueries, Altura, Arañuel, Ares del Maestrat, Argelita, Artana, Ayódar, Barracas, Cabanes, Càlig, Canet lo Roig, Castellnovo, Castillo de Villamalefa, Caudiel, Cervera del Maestre, Coves de Vinromà, El Toro, Forcall, Geldo, Els Ibarsos (Serra D’en Galceran), La Jana, La Mata, Matet, La Llosa, Moncofa, Montán, Herbesset (Morella), La Pobleta (Morella), Ortells (Morella), Xiva (Morella), Navajas, Nules, Palanques, Pina de Montalgrao, Portell, Ribera de Cabanes, Ribesalbes, la Salzadella, Sant Joan de Moró, Sant Jordi, Sant Mateu, Santa Magdalena, Serratella, Suera, Tales, Tirig, Toga, Torre d’En Besora, Traiguera, Vallat, Vallibona, la Vilavella, Villanueva de Viver, Villores, Vistabella i Xilxes.

En alguns municipis ha sigut necessari actuar en més d’una ocasió fins a completar un total de 65 accions de neteja que han requerit un total de 235 serveis d’efectius del Consorci.

José Martí, que ha felicitat els bombers provincials «per la gran faena que estan realitzant» i al conjunt de la ciutadania «per l’exemplaritat que està mostrant en respectar les mesures de confinament», una estada a casa que ha recordat que «és imprescindible per a poder derrotar al virus».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari