Les persones vulnerables de xicotets municipis rebran kits d'aliments i productes bàsics d'higiene

La setmana vinent entra en vigor el Pla Respon enfront del COVID-19 de Creu Roja que finança la Diputació de Castelló amb 120.000 euros

arxiu

Les persones vulnerables de xicotets municipis rebran kits d'aliments i productes bàsics d'higiene
27/04/2020 -

La vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’Àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, ha anunciat que la setmana vinent entrarà en vigor a les comarques de Castelló el Pla Respon front del COVID-19 que implementa Creu Roja i finança la institució provincial, amb el qual es garanteix que les persones en situació de vulnerabilitat en municipis de menys de 6.000 habitants reba sengles kits setmanals d’aliments no peribles i de productes bàsics d’higiene. La prestació d’aquest servei és conseqüència de l’aprovació del conveni anual de col·laboració entre la institució provincial i l’ONG dotat amb 120.000 euros que es produirà dimarts 28 d’abril en la Junta de Govern.

Puerta ha destacat «l’agilitat administrativa de la casa» que ha permés «malgrat el teletreball, adaptar en un temps rècord el conveni de col·laboració amb Creu Roja a la nova realitat social generada pel COVID-19».

Puerta també ha agraït la implicació de la direcció provincial de Creu Roja en el disseny del nou conveni que en els xicotets pobles beneficiarà a malalts crònics, persones majors de 65 anys i menors de 16 anys amb el risc de vulnerabilitat. El nou text contempla el servei de medicines a domicili i l’acompanyament en soledat.

La vicepresidenta ha manifestat que «treballem per a oferir el millor servei possible a les persones que es troben en situació de vulnerabilitat posant el focus d’una manera molt especial als pobles més xicotets, en els quals hem de fer tot el que siga a les nostres mans per a arribar fins on els seus ajuntaments no poden arribar».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari