La Diputació promociona la recuperació de la pilota valenciana a la província de Castelló

La Diputació promociona la recuperació de la pilota valenciana a la província de Castelló
21/08/2020 -

La Diputació de Castelló col·laborarà amb la Fundació de Pilota Valenciana en l’objectiu de promoure el coneixement i la pràctica d’aquest esport tradicional valencià a les comarques del nord. Aquesta col·laboració es materialitzarà pròximament amb un conveni valorat en 18.000 euros amb el qual la institució provincial se’n farà càrrec d’una part important del cost del Trofeu Elit Diputació de Castelló, consolidat com un dels tornejos de pilota més importants del panorama esportiu actual, i de la celebració de partides en diferents festejos populars de la província. S’incidirà, sobretot, en la promoció de les activitats perquè tothom ho conega i en puga ser partícips.

“Des de la Diputació Provincial ens sumem així a la política de recuperació i promoció d’aquesta modalitat esportiva que anys enrere gaudia de bona vitalitat a les nostres comarques però que a poc a poc ha anat perdent terreny davant d’altres disciplines”, ha afegit la diputada d’Esports, Tania Baños. En aquest sentit, ha assegurat que “hem d’educar des de l’esport i transmetre l’estima i el respecte pel qual ens fa únics, com és en aquest cas la pilota valenciana, l’esport que ens identifica fora de les nostres fronteres”.

Baños ha donat la mà a la Fundació per a seguir col·laborant en totes aquelles iniciatives que suposen un impuls en la recuperació de la pilota valenciana en terres castellonenques. “Som una terra que compta amb importants pilotaris i amb trinquets de renom, que mostren que Castelló és terra de pilota, que mai ho ha deixat de ser i que ho continuarà sent amb més força en un futur”, ha finalitzat Baños.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari