La platja de Casablanca d'Almenara començarà les seues festes d'estiu aquest dissabte

Fins al 18 d’agost hi haurà musicals, esport, vaquetes, activitats infantils i nombrosos actes per a tots els públics

La platja de Casablanca d'Almenara començarà les seues festes d'estiu aquest dissabte
01/08/2019 -

Dissabte que ve, 3 d’agost, començaran les festes d’estiu de la Platja Casablanca d’Almenara que es prolongaran fins al dia 18 amb una variada programació amb actes per a tots els públics en la qual, segons ha explicat la regidora de Festes, Débora Marín, prevaldran “els concerts i musicals, les vaquetes, les activitats esportives, la fira marinera, els esdeveniments i actes infantils, sense oblidar les paelles, els actes religiosos o l’esperat castell aquàtic de focs artificials”.

Així en l’àmbit musical, destaca en l’apartat de les bandes el concert de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara diumenge que ve, però també dues importants actuacions com són l’homenatge als Rolling Stones (Només Stones) del 15 d’agost i el tribut a Amy Winehouse i Joe Cocker el diumenge 11. No faltaran les discomòbils com la de Mario Vidal que es realitzarà amb festa de disfresses el divendres 9 d’agost, o la de Dj Royo i Kilian Martínez en les paelles organitzada pels Quintos i que seran el 17 d’agost.

Pel que respecta a la programació taurina, enguany “augmentem una jornada més respecte a l’habitual, i tindrem tres dies d’exhibició de vaques i bous” segons ha explicat Marín. En concret seran dilluns 11, dimarts 12 i dimecres 13 amb vaques a la vesprada i bou embolat a la nit. La ramaderia serà la de Tauro Covatelles (Juan Faet).

L’apartat esportiu no pot faltar en les festes estiuenques. Així, començaran el dissabte a la vesprada amb la XXXVI edició de la Volta a Peu a la Platja Casablanca que ja ronda els 600 inscrits. El dimarts 6 d’agost serà la Marxa de la dona i el dissabte 10 s’ha programat la nova TriMaster amb spinning, freestyler i zumba. El diumenge 11 arribarà la IX travessia nadant de la platja Casablanca.

En les festes d’estiu de la Platja Casablanca també hi ha un apartat important per a la programació infantil. Un any més arribarà el tradicional “Xixo, xixero” amb la cercavila de “fanalets de meló d’Alger” amb la Colla Garramatxa de dolçaina i tabal, al que seguirà l’espectacle teatral “l’Illa del Tresor” amb la Tourné Teatre.

A més, en aquest marc infantil diumenge que ve a les 12 arribarà Ameba Teatre amb l’espectacle Escafandres, una activitat emmarcada en l’àrea ambiental. El dijous 8 a la nit serà el tancament infantil a càrrec de l’Associació de Festes Dalt de la Muralla. El diumenge 11 a la vesprada se celebrarà l’espectacle Carro de Jocs i el diumenge 18 tancaran les festes l’espectacle teatral “la Princesa o no?”.

En les festes tampoc faltarà una nova edició de la*Fira Marinera, que arribarà al Passeig Marítim del divendres 9 al diumenge 11 d’agost. La tradicional “xopà” serà el dijous 8, mentre que els actes religiosos seran el dijous 15 al matí amb la missa de l’Assumpció i el divendres 16 amb la missa i processó vespertina dedicada a Sant Roc. Ixa mateixa nit arribarà el castell de focs artificials aeroaquàtic a càrrec de la Pirotècnia Hermanos Caballer d’Almenara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari