138 persones en atur milloren les zones rurals d'aquest estiu en la Vall d'Uixó

Una subvenció del Govern d’Espanya de 208.000 euros permet realitzar les contractacions per a fer treballs de formigonada, neteja i arranjament de camins

138 persones en atur milloren les zones rurals d'aquest estiu en la Vall d'Uixó
04/08/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha contractat 138 persones desocupades de la branca agrària gràcies a una subvenció de 208.000 euros del Govern d’Espanya i a una aportació municipal de 30.000 euros. A través d’aquestes memòries de l’atur agrari, que van començar al juliol i finalitzaran al setembre, s’està adequant el terme municipal amb la neteja i arranjament de camins, desbrossament d’encreuaments i marges, reconstrucció de murets i formigonada.

Les actuacions més destacades s’estan realitzant en Pla de Pinar, Cerverola, la Miranda, Muntalar, Maquial, Rodeno i pròximament en la Torrassa i la Partida de l’Horteta, en concret en el camí al Castell. A més, també es faran treballs mediambientals en la zona de Sant Josep, Senda de Quistel i el Barranc de l’Horteta, a més d’en zones concretes castigades per les pluges de la passada primavera.

El regidor d’Agricultura, Fernando Daròs, i el regidor d’Ocupació, Jorge García, han visitat aquest matí les obres de formigonada que s’estan realitzant en el Camí Pinastre i han destacat que “alhora que oferim treball a les persones que realitzen la campanya en els mesos d’estiu, s’escometen treballs rurals d’interés general, per a evitar possibles incendis o inundacions i per a millorar la visibilitat i la seguretat”.

Han sigut quatre entitats les que han concorregut a la present convocatòria i que han complit els requisits establits en les bases reguladores. Així, s’ha aprovat concedir subvencions a la Fundació Amigó per al Projecte Amigó 2020 (39.142,68 euros), a l’associació Patim per al ‘Projecte d’intervenció en addiccions 2020’ (32.966,41 euros), a la Fundació Salut i Comunitat per al ‘Programa d’atenció i prevenció de les addiccions 2020’ (31.494,80 euros) i a l’Associació Araca per al ‘Programa Centre de Dia Araca 2020’ (27.396,11 euros). En total, s’han concedit subvencions per 131.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari