L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta la campanya de l'Orgull 2020 sota el lema 'Tornem a eixir amb més orgull que mai'

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta la campanya de l'Orgull 2020 sota el lema 'Tornem a eixir amb més orgull que mai'
16/06/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó commemora, un any més, el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ el proper 28 de juny. Aquest 2020, el lema és ‘Tornem a eixir amb més orgull que mai’, per tal de visibilitzar al col·lectiu, reivindicar la igualtat i lluitar contra l’homofòbia i la transfòbia.

“Totes i tots sabem el dur que és un confinament, sense poder estar amb la gent que estimem; imaginen les persones que, des de fa molts anys, han estat tancades en un armari”, destaca la regidora d’Igualtat, Francesca Bartolomé. Enguany, per la crisi de la COVID-19, no es realitzaran activitats exteriors, pel qual la campanya tindrà un vessant més simbòlic, penjant la bandera arc iris al balcó de l’ajuntament.

D’altra banda, el regidor de Policia, Javier Ferreres, destaca la tasca de la unitat policial LGTBIPOL, pionera en Espanya i que ha sigut reconeguda com a Projecte Innovador d’Igualtat per la Federació de Municipis i Províncies: “les persones que patisquen aquests delictes d’odi tenen un lloc on sentir-se protegides i defensades”.

“Al llarg d’aquest any hem tingut un cas de transfòbia, on hem realitzat investigacions telemàtiques i, finalment, s’han pres mesures judicials contra l’assetjador”, explica Diego Morente, agent d’esta unitat LGTBIPOL.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari