L'Ajuntament de la Vall d'Uixó suspén diversos actes pel coronavirus

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó suspén diversos actes pel coronavirus
12/03/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha celebrat aquest matí la primera reunió de la comissió de seguiment del coronavirus, amb l’assistència del govern municipal; del coordinador del Centre de Salut, Jesús García, i del cap de la Policia Local, Ángel Giménez.

En aquests moments no hi ha restriccions des del punt de vista sanitari, ja que la Comunitat Valenciana no està inclosa en les àrees de risc de contagi comunitari, però en prevenció i per a estar preparats davant qualsevol situació s’han pres diverses mesures.

Fins a aquest moment s’ha acordat la suspensió o ajornament dels següents actes o esdeveniments, que estaven previstos per a aquest cap de setmana o els pròxims dies:

· Exposició ’50 anys de cartelleria a la Vall d’Uixó’
· Presentació del llibre de les festes patronals de Sant Vicent
· Representacions teatrals de ‘Els Miserables’
· Tots els actes de Falles (inclosos els esportius)
· Torneig de futbol juvenil en la Moleta
· Balls i sopars de gent gran en els centres socials fins nou avís, en considerar-se un col·lectiu de risc
· Esport Escolar els pròxims 15 dies
· Gimnàstica de manteniment els pròxims 15 dies, en considerar-se un col·lectiu de risc

Aquesta situació podria ampliar-se en qualsevol moment, a raó de les indicacions que arriben a l’Ajuntament des de la Generalitat Valenciana i/o del Ministeri de Sanitat.

A més davant la situació de prevenció sanitària per la situació del coronavirus, i en compliment de les indicacions de la Conselleria de Sanitat, l’atenció en l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i en Serveis Socials es realitzarà amb cita prèvia telefònica per a evitar l’acumulació de persones en espera. Cal telefonar al 964 69 01 84 si es necessiten els serveis de l’OAC i al 964 69 03 92 en el cas de Serveis Socials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari