Les aquarel·les de José Luis García obrin la temporada d'exposicions del Museu del Molí d'Arròs d'Almenara

Les aquarel·les de José Luis García obrin la temporada d'exposicions del Museu del Molí d'Arròs d'Almenara
09/11/2021 -

En el Museu del Molí d’Arròs d’Almenara comença demà la temporada d’exposicions, dins del cicle CulturArt, amb la mostra d’aquarel·les titulada “Aigua i Colors” de José Luis García, que es prolongarà fins a l’11 de desembre en les instal·lacions del recinte, declarat com a Col·lecció Museogràfica en 2019.

La mostra recull 30 aquarel·les en les quals combina diversos estils i temàtiques. Així, podem trobar paisatges naturals com Els Estanys d’Almenara o l’Albufera de València, o bé zones urbanes com racons de Venècia o de Granada. L’exposició també inclou una sèrie d’aquarel·les basades en el món de la tauromàquia. Així es podran contemplar des de les vestimentes dels toreros o fins i tot els mateixos bous en l’arena.

José Luis García és un pintor autodidacte que va nàixer en la localitat de Nules, però que viu a Almenara des de fa més de 30 anys. Ara té l’oportunitat d’ensenyar amb aquesta exposició “Aigua i Colors” el treball realitzat al llarg dels dos últims anys.

L’exposició es podrà visitar entre el 10 de novembre i l’11 de desembre en el Museu del Molí d’Arròs en horari matinal de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 hores i els dissabtes d’11 a 13 hores. L’horari vespertí de visites serà de dimecres a dissabte de 17 a 19 hores.

La mostra d’aquarel·les de José Luis García obri la nova temporada de CulturArt en el Museu del Molí d’Arròs d’Almenara que es prolongarà amb l’exposició “Admirades” comissariada per Ana Ortín, a la qual seguirà “Ignacia” de l’artista valenciana Greta Ramos i “Bio-Lectures” comissariada per Irene Gras Cruz.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari