L'Ajuntament de la Vall d'Uixó encara la recta final de 'Govern al teu barri' amb la visita a la zona de Sant Josep

L’equip de govern manté contacte directe amb la ciutadania i escolta les seues necessitats, propostes i suggeriments a través d’aquesta iniciativa

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó encara la recta final de 'Govern al teu barri' amb la visita a la zona de Sant Josep

Després de cinc mesos recorrent els barris de la Vall d’Uixó, el projecte Govern al teu barri encara la seua recta final. Aquesta vesprada, l’equip de govern ha visitat la zona de Sant Josep per a acostar-se i tindre un contacte directe amb la ciutadania i escoltar de primera mà les seues necessitats, propostes i suggeriments.

Un dels principals objectius d’aquesta campanya, que es va estrenar en 2015, és “treballar al costat dels veïns i veïnes per a millorar la nostra ciutat”, tal com ha expressat la regidora de Dinamització de Barris, Elena Pérez. I mancant l’última visita el 16 de febrer a les zones del Roser i Àngel, l’acolliment i els resultats “han sigut molt positius”.

Gràcies a les peticions veïnals, en la zona de Sant Josep s’han realitzat diverses actuacions de millora en els últims mesos, com l’adequació dels escalons del Parc de les Moreres, la instal·lació d’uns passamans en les escales del carrer de l’Ermita, el desbrossament i la poda de la zona al costat del Club de Tenis i l’arranjament del ferm del carrer Pujadeta, que estava deformat per les arrels dels arbres.

Una de les millores més importants en aquestes urbanitzacions ha sigut la posada en marxa del servei de telelectura de l’aigua en 150 habitatges de forma pilot. Enguany s’ampliarà a 150 habitatges més. A més també s’està tramitant la finalització del tram que queda per a connectar el passeig ciclopeatonal a l’altura de l’ermita de Sant Josep.

Pérez ha remarcat que “la zona de Sant Josep ha estat durant molts anys abandonada i a poc a poc hem començat a tindre en compte les necessitats que ens traslladaven els veïns i veïnes”. Una relació que es vol impulsar des de la Regidoria de Dinamització de Barris animant-los “a reactivar la seua associació de veïns, perquè des de l’Ajuntament sabem que encara hi ha molta faena per fer i aqueixa relació ens permet tindre un contacte més directe i fluid amb la gent per a atendre i fer un seguiment a les seues demandes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari