L'Ajuntament de la Vall d'Uixó amplia els serveis de Joventut

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó amplia els serveis de Joventut
27/10/2020 -

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha incorporat una nova tècnica de Joventut, subvencionada per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i que permetrà ampliar l’horari de l’Oficina d’Informació Juvenil, situat en el centre social Les Llimeres, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de dilluns a dijous de 17.00 a 19.00 hores. A més es pot contactar per telèfon en el 617 447 350.

El regidor de Joventut, David Lluch, ha assenyalat que aquest reforç del departament és “una aposta per sumar serveis i impulsar les polítiques actives de joventut en aquests temps en els quals és necessari implicar els joves” i també amb l’objectiu de “posar en marxa el Casal Jove i dotar-lo de contingut en els pròxims mesos”.

Una de les iniciatives que ha promogut la Regidoria de Joventut enguany ha sigut el concurs de disseny de mascaretes per a joves, que va guanyar Sergio Martínez. Al costat del lliurament d’una tauleta, el premi consistia en la confecció de 100 unitats, que ja estan disponibles i se sortejaran 20 a través del Facebook de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó.

Així, demà, dimecres 28 d’octubre, a la vesprada, es publicarà una imatge amb les principals mesures de prevenció de la Covid-19. “És important conscienciar, especialment a la població jove, sobre la importància de complir amb les normes de seguretat per a evitar el contagi”, ha destacat Lluch. Entre totes les persones que la compartisquen se sortejaran 20 mascaretes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari