48 aparells elèctrics es reciclaran a la Vall d'Uixó gràcies a la campanya de conscienciació

48 aparells elèctrics es reciclaran a la Vall d'Uixó gràcies a la campanya de conscienciació
23/01/2021 -

La campanya ‘Recicla els teus aparells’ va fer parada ahir a la Vall d’Uixó i va recollir 48 aparells elèctrics i electrònics que es reciclaran degudament. 40 són de xicoteta mesura (cafeteres, planxes, portàtils, ràdios, etc.) i els 8 restants de major grandària (televisors, microones, una assecadora, entre altres).

També es van depositar nombrosos cables, carregadors i telèfons mòbils, dins d’aquesta campanya de conscienciació impulsada per la Generalitat Valenciana i a la qual des de fa cinc anys s’adhereix la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó.

El regidor de l’àrea, Fernando Daròs, va visitar el punt net de la campanya instal·lada a la plaça del Mercat, i va destacar “la importància per al medi ambient de separar i reciclar correctament, ja que es contamina menys i a mitjà termini pot suposar abaratir els costos de les plantes de gestió de residus i, per tant, el rebut”.

Aquests aparells (així com els voluminosos i altres residus especials) poden deixar-se gratuïtament en l’ecoparc i amb la targeta verda s’aconsegueixen descomptes en el rebut de la taxa que depén del Consorci de Residus. L’ecoparc de la Vall d’Uixó obri de dimarts a divendres de 9.00 a 13.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores. I els dissabtes i divendres de 9.00 a 13.00 hores.

Cal recordar que l’Ajuntament de la Vall d’Uixó també ofereix el servei gratuït de recollida de voluminosos (andròmines) demanant cita prèvia en el telèfon 964690247. Traure’ls al carrer està totalment prohibit i l’incompliment pot suposar sancions greus o molt greus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari