L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reobri la piscina municipal coberta el 22 de juny

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reobri la piscina municipal coberta el 22 de juny
20/06/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó reobri el dilluns 22 de juny la piscina municipal coberta, amb un protocol de seguretat adaptat a l’actual normativa. L’objectiu de les mesures és aconseguir que la instal·lació, l’aigua del got i l’aire estiguen lliures de Covid-19.

L’horari serà de dilluns a divendres de 7.00 a 22.00 hores. Cada torn serà d’1 hora, amb 50 minuts per a la pràctica esportiva i 10 minuts per a facilitar l’entrada i eixida dels banyistes, així com mantenir la neteja adequada.

Cal fer reserva prèvia, telefonant a partir del dilluns 22 de juny al 675 903 893. L’aforament serà limitat, ja que en cada torn en el got gran només pot haver-hi un màxim de 12 banyistes (2 per carrer).

No estarà permés l’ús de les dutxes dels vestuaris, les graderies, els banys, la sala de càrdio i el bany de vapor per raons sanitàries. I serà obligatori l’ús de la màscara en la recepció, zones de pas i vestuaris. A més es fomentarà el pagament amb targeta o aplicacions mòbils.

La devolució de les taxes corresponents als mesos de tancament de la piscina per la situació d’emergència sanitària per la pandèmia de la Covid-19 es farà a partir de l’1 de juliol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari