El Pacte Territorial per l’Ocupació prestarà assessorament gratuït a pimes gràcies al conveni amb SECOT

El Pacte Territorial per l’Ocupació prestarà assessorament gratuït a pimes gràcies al conveni amb SECOT
25/06/2020 -

El Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa ha signat un conveni de col·laboració amb l’entitat Seniors Españoles para la Cooperación Técnica (SECOT), gràcies al qual a partir de l’1 de juliol oferirà gratuïtament assessorament i acompanyament a emprenedors i petites i mitjanes empreses.

“La crisi sanitària i el confinament ens ha obligat a transformar-nos i a adquirir noves habilitats i mètodes de procedir en el nostre dia a dia, com és el teletreball”, explica el president de SECOT, Vicente Nebot, qui ha assenyalat que, a causa de la situació actual, el servei es prestarà telemàticament en la seua majoria.

La presidenta del Pacte Territorial, Tania Baños, destaca que “cada municipi de la nostra comarca té alguna cosa diferent a oferir i unint les nostres forces, amb l’ajuda d’este nou servei individual i personalitzat, es podran resoldre els problemes i les necessitats de molts empresaris i emprenedors, derivades de la crisi per la Covid-19 i sortir endavant econòmicament”.

Per a poder beneficiar-se d’este projecte cal demanar cita prèvia en el telèfon 662598429 o en el correu electrònic dsalvador@activemlaplanabaixa.es. Baños ha destacat “l’experiència i la trajectòria” dels membres de SECOT, que de forma altruista “ajuden i acompanyen a persones que tenen un negoci o volen obrir-lo, especialment en l’actual situació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari