La Vall d'Uixó contracta a 27 joves a través del programa Avalem Joves

La inversió de més 470.000 euros possibilita tindre la seua primera oportunitat laboral als menors de 30 anys seleccionats

La Vall d'Uixó contracta a 27 joves a través del programa Avalem Joves
29/11/2019 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha donat la benvinguda als 27 joves menors de 30 anys que han sigut contractats a través del programa Avalem Joves, subvencionat per la Generalitat Valenciana amb 444.000 euros, més 32.500 euros d’aportació municipal. Durant l’any “tindran l’oportunitat de treballar en diferents departaments i tindre la seua primera experiència laboral”, ha destacat el regidor d’Ocupació, Jorge García.

L’alcaldessa, Tania Baños, ha afegit que aquest projecte és doblement satisfactori, ja que “a més d’ajudar a millorar la nostra ciutat, adquireixen experiència professional que els facilitarà la seua inserció laboral en finalitzar el programa”. I és que el balanç de les anteriors edicions és “positiu, perquè la seua taxa d’ocupabilitat posterior és molt alta”.

Avalem Joves compta amb dues modalitats: Emcuju (amb titulació superior) i Empuju (sense titulació superior) i les persones contractades estan fent treballs variats, des d’arqueologia fins a comunicació, dinamització de barris, atenció social, dret o serveis econòmics, així com reforç de la brigada municipal, entre altres.

El programa es va posar en marxa a principis d’aquest mes de novembre i suposa “apostar pel talent de les persones que són el futur de la Vall d’Uixó“. En aquest sentit, l’alcaldessa ha remarcat que “els joves no són la generació perduda, sinó la generació retallada i que ha patit amb duresa les conseqüències d’una crisi econòmica que no ha creat”.

Per a finalitzar, el director territorial d’Economia, José Vicente Andrés, que també ha assistit a l’acte de recepció, ha posat l’accent en la “gran inversió” que està realitzant el Consell per a pal·liar el problema de la desocupació: “és una mostra que amb voluntat política es poden canviar les coses i ser el motor per a eixir d’aquesta situació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari