L'Ajuntament de la Vall d'Uixó rep 12.000 € de l'Agència Valenciana de Turisme per al cicle Singin in the cave

Aquesta subvenció és un reconeixement al treball realitzat en este projecte, que arranca la seua cinquena edició demà

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó rep 12.000 € de l'Agència Valenciana de Turisme per al cicle Singin in the cave
30/07/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó rep una subvenció de 12.000 € per part de l’Agència Valenciana de Turisme en reconeixement al cicle de concerts Singin in the Cave, que aquest any celebra el seu 5é aniversari i que, des de fa tres anys, forma part del Mediterranean Music Festival.

“És una molt bona notícia per al turisme de la nostra ciutat, ja que el Singin in the Cave és un dels projectes més il·lusionants que desenvolupem al llarg de l’any i l’Agència Valenciana de Turisme ha reconegut el nostre esforç”, explica el regidor de Turisme, Jorge Garcia.

Aquest divendres 31 de juliol comença el cicle de concerts en el interior de les Coves de Sant Josep amb l’actuació de Raquel Lua, a la qual es sumaran en les pròximes setmanes els artistes Ede, Escuchando Elefantes, Andrea Motis & Josep Traver, Maika Makovski i Anni B Sweet.

“Continuarem apostant pel turisme cultural i musical i també per la diversificació de la nostra oferta”, afegeix el regidor, qui destaca que s’estan seguint tots els protocols necessaris per a garantir la seguretat dels visitants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari