La Vall d'Uixó destinarà més de 6.000 euros a les bandes de música per a la desinfecció de les aules

La Vall d'Uixó destinarà més de 6.000 euros a les bandes de música per a la desinfecció de les aules
20/10/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó destinarà més de 6.000 € mensuals a la contractació de conserges i a la neteja i desinfecció de les aules d’assaig de les tres bandes de música locals: la Schola Cantorum, la Unió Musical Valldeuxense i el CIAC. A més, rebran una subvenció de més de 30.000 € entre les tres.

“El sector de la cultura és un dels més castigats per la pandèmia, dins del qual es troba la música, tan important a la nostra ciutat, i des de l’Ajuntament hem d’estar al costat de les bandes locals perquè, a més de formar en l’art de la música a xiquets, joves i majors, també els formen com a persones”, destaca la regidora de Cultura, Maria Cruces.

Les bandes de música ocupen algunes aules de col·legis per a desenvolupar les seues activitats i, a causa de la pandèmia, s’han establit protocols de neteja i desinfecció molt estrictes: “des de l’Ajuntament assumim els costos en neteja i contractació de conserges perquè puguen dur a terme les activitats amb la màxima normalitat i seguretat”, afegeix la regidora, qui destaca que no es tracta de despeses, sinó “d’inversions en el futur de la ciutadania de la Vall i una aposta per la música i la cultura”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari