L'Ajuntament de la Vall d'Uixó destina 197.250 euros a l'escut social per a fer front a la Covid-19

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó destina 197.250 euros a l'escut social per a fer front a la Covid-19
18/05/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha destinat 197.250 euros a l’escut social per a fer front a l’efecte de la Covid-19 en la població més vulnerable. Així, fins al final del mes d’abril (últim mes amb dades completes) s’ha invertit “aquesta important quantitat en ajudes socials d’emergència i per a la infància, reforçar la Llar Sagrada Família i el Servei d’Atenció a domicili, reprendre el projecte ‘Barris Inclusius’ per a pal·liar els efectes de situació en els barris vulnerables i donar una alternativa a les persones sense sostre”, tal com ha explicat la regidora de Serveis Socials, Marian Artero.

La prioritat des que va començar la crisi sanitària, social i econòmica per la Covid-19 “ha sigut estar al costat de qui més el necessita i no deixar a ningú arrere”. Un dels majors esforços s’ha realitzat en la Llar Sagrada Família, on no s’ha produït cap contagi i s’han reforçat els serveis “per a garantir el benestar dels residents i adaptar-nos a les exigències sanitàries que requereix aquesta situació”.

De la mateixa manera també s’ha ampliat el Servei d’Atenció a domicili (SAD) que presta l’Ajuntament, ja que atén persones majors o dependents i en les actuals circumstàncies hi ha hagut un augment de la demanda, ja que hi ha familiars que pel confinament no poden ajudar-los com fan habitualment. A més s’està prestant un servei de repartiment d’aliments i medicaments a domicili.

Un altre dels serveis bàsics que s’ha garantit ha sigut la cobertura de les necessitats bàsiques de menjar dels menors vulnerables, a través d’ajudes econòmiques directes. Aquesta mesura municipal complementa els vals de beca menjador que ha subministrat la Generalitat Valenciana, ja que algunes famílies han quedat fora. Així mateix, fins que no van estar actius aquests bons es van repartir quasi 1.000 menús.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari