L'Ajuntament i el Centre d'Estudis Vallers presenten la segona part de 'La vegetació que ens envolta'

L'Ajuntament i el Centre d'Estudis Vallers presenten la segona part de 'La vegetació que ens envolta'
22/03/2022 -

L’Ajuntament i el Centre d’Estudis Vallers presentaran aquest divendres, 25 de març, a les 18.30 hores a la Biblioteca Municipal de la Vall d’Uixó la segona part del llibre ‘La vegetació que ens envolta’. Aquest volum recull les plantes i flors que van des de la M a la Z, complementant al primer, on es mostraven les de la A a la L. Aquesta vegada “es publicaran més exemplars a causa del gran acolliment que va tindre el primer, secundant i fomentant el coneixement sobre patrimoni natural del nostre municipi”, ha destacat María Cruces, regidora de Cultura.

En tots dos volums s’ha treballat durant diversos anys per a “aconseguir un acostament de la botànica a qualsevol persona, siga com siga el seu nivell de coneixements botànics” ha explicat l’autor del llibre, Josep Font. El disseny de tots dos llibres és “senzill i intuïtiu, amb diverses imatges de cada espècie, es seues característiques, els diferents usos que es poden donar a les plantes, el nom en llatí i en valencià o com es coneix popularment aquesta espècie”, ha afegit Font.

Amb l’obra ja completa, se segueix en la línia de la recuperació del patrimoni que es duu a terme des de la regidoria de Cultura i el Centre d’Estudis Vallers, sumant-se a altres projectes com la futura actuació en la Fàbrica de la Llum, la restauració de la Torre de Benissahat o la compra de l’antiga seu de la Schola Cantorum. Per a finalitzar, Encreuaments ha destacat “la importància de preservar el patrimoni, ja que els vallers i valleres mereixen posar-lo en valor i forma part de la identitat del nostre poble”, animant a tots a “acudir a la presentació aquest divendres i aconseguir el seu exemplar gratuïtament”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari