L'Ajuntament i la Falla Ja Estem Tots posen en valor la joventut de la Vall d'Uixó

L'Ajuntament i la Falla Ja Estem Tots posen en valor la joventut de la Vall d'Uixó
17/05/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i l’Associació Cultural Falla Ja Estem Tots han presentat hui l’exposició Som Ací “per a valorar a la joventut de la nostra ciutat”, afirma David Lluch, regidor de Joventut. “En moltes ocasions es parla que la joventut és el futur, però el que es pretén visibilitzar amb aquesta mostra és que els joves són el present i són ací”, destaca.

L’exposició es realitzarà a l’aire lliure i es podrà veure en diferents places i espais públics de la ciutat. El projecte dóna a conéixer el paper de joves destacats en 12 àmbits diferents; des de la cultura al sector primari i també la immigració. El president de la Falla Ja Estem Tots, Jorge Marqués, manifesta que “a partir del dia 21 de maig veurem a 36 joves vallers i valleres que treballen per a millorar la vida dels seus conciutadans”.

L’exposició serà presencial, però també tindrà una versió virtual a través de les xarxes socials de la Falla Ja Estem Tots i de la Regidoria de Joventut. L’edil de l’àrea ressalta “que la intenció de l’Ajuntament és col·laborar estretament amb la societat civil i materialitzar les idees bones que tenen les associacions de la nostra ciutat”.

Per a finalitzar, Marqués ha agraït al consistori i, especialment, a la Regidoria de Joventut el fet de “donar suport a aquesta exposició i creure en els joves de la directiva per a crear propostes culturals”. A més, el president de la Falla Ja Estem Tots ha animat a tots els vallers i valleres a participar en la inauguració de Som Ací el 21 de maig a les 19.00 hores en la Plaça del Circ.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari