L'Ajuntament de la Vall d'Uixó inicia l'adequació del Barranc de l'Horteta per a connectar els barris Toledo i Sant Vicent

Amb una inversió de 30.000 euros s’està construint un mur de contenció per a consolidar el terreny en el primer tram

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó inicia l'adequació del Barranc de l'Horteta per a connectar els barris Toledo i Sant Vicent
20/12/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha iniciat les obres per a l’adequació del Barranc de l’Horteta (també conegut per Barranc del Randero), en la zona que uneix el barri Toledo amb Sant Vicent i l’Assumpció. Amb una inversió municipal de 30.000 euros, s’està construint un mur de contenció a l’altura del carrer Cervantes per a consolidar el terreny en aquest tram en el qual els habitatges queden a una cota més baixa.

L’alcaldessa, Tania Baños, ha explicat que és una obra “de vertebració de la zona nord de la ciutat i el barri antic, perquè connecta dos barris que estan molt a prop però separats per aquesta zona, que està degradada”. Així, l’objectiu d’aquesta actuació és la integració paisatgística del barranc dins de la ciutat i “convertir-lo en un espai per a gaudir-lo, amable, verd i per a eixir a passejar o fer esport”, ha afegit.

En la visita als treballs, l’alcaldessa ha estat acompanyada pel regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres; el regidor d’Ocupació, Jorge García, i la regidora de Dinamització de Barris, Elena Pérez, ja que és un projecte transversal “en el qual participen diverses àrees i que ha sigut àmpliament reivindicat per les associacions de veïns del Toledo i de l’Assumpció-Sant Vicent, principalment”.

Aquest és un projecte a mig-llarg termini, que s’anirà realitzant per fases. Encara que la intenció de l’equip de govern és que puga optar a les subvencions dels Fons Europeus per a la recuperació després de la covid-19. De moment, les obres es realitzaran a través dels tallers d’ocupació, que donen treball i formació a persones en situació de desocupació, i consistiran a naturalitzar el barranc amb arbres i vegetació perquè quede integrat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari