L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obri de nou les Coves de Sant Josep amb total seguretat

La reducció de l’aforament i l’ús obligatori de la mascareta són algunes de les mesures adoptades per garantir la seguretat dels visitants

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obri de nou les Coves de Sant Josep amb total seguretat
01/07/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó reobri les Coves de Sant Josep després de tres mesos d’inactivitat per la COVID-19. Entre les mesures de seguretat sanitàries adquirides es troben la reducció de l’aforament de la barca fins a un màxim de 8 persones, l’ús obligatori de mascareta i la presa de temperatura a tots els visitants abans d’entrar, així com la desinfecció de les mans i del calcer i la neteja de la barca en cada torn.

A més tot el personal que treballa en les Coves de Sant Josep ha rebut formació específica a càrrec de Pedro A. Robledo, cap de la Unitat de l’Institut Geològic i Miner d’Espanya (IGME) a les Illes Balears. Cal assenyalar que en ser una cova turística requereix d’unes mesures especials, que s’han preparat també amb coordinació amb les associacions de coves turístiques ACTE i ISCA.

“Des de l’equip de govern estem fent tot el possible per mantenir els serveis i recursos públics en un any que estarà marcat pel turisme nacional, on les nostres Coves es presenten com un destí turístic segur”, explica l’alcaldessa de la ciutat, Tania Baños.

A més, el cicle de concerts Singing in the cave continuarà endavant adaptant el seu format a la nova normalitat: “aquesta és una forma única de gaudir del turisme i de la cultura al nostre municipi, perquè la salut és una prioritat”, afegeix l’alcaldessa.

“Estem a l’expectativa de com reaccionarà el públic, ja que el turisme nacional representa més del 70% dels visitants que rebem a les Coves durant l’any”, afirma el regidor de Turisme, Jorge Garcia, qui també destaca que s’han venut de totes les entrades per a l’espeleokayak fins ara: “a partir del dia 3 de juliol es posaran a la venda més entrades”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari