L'Ajuntament de la Vall d'Uixó adapta la setmana de la pau a la situació de pandèmia

Aquests dies es duen a terme activitats en línia i el dissabte 30 es penjaran globus dels balcons amb una frase de Vicent Martínez Guzmán

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó adapta la setmana de la pau a la situació de pandèmia
25/01/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha adaptat a la situació de la pandèmia la Setmana de la Pau, que enguany se celebra per a recordar a les persones que van patir les explosions nuclears al Japó. Durant aquesta setmana s’estan duent a terme nombroses activitats per a commemorar aquesta data.

La regidora d’Educació, Carmen García, ha informat fins al 30 de gener la Biblioteca Municipal acull la mostra de llibres ‘Lectures per la pau’. D’altra banda, l’edil ha assenyalat que el Centre d’Estudis Delàs “impartirà tallers sobre desarmament en els instituts de la nostra ciutat els dies 26, 27 i 28 i culminarà el dia 29 amb xarrada en línia sobre desarmament”.

D’altra banda, des de la Regidoria de Serveis Socials s’han preparat tres concursos en línia. La regidora de l’àrea, Marian Artero, ha presentat els tres projectes: concurs de dibuix per la pau, l’estafe lapse ‘Moments de pau’ i ‘Murals en família’.

El cim de la setmana arribarà el dissabte 30 quan l’alumnat dels centres escolars penjaran un globus als seus balcons. Els globus es repartiran a les escoles i instituts i portaran la frase de Vicent Martínez Guzman: “Nosaltres els pacifistes som els realistes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari