L’Ajuntament de la Vall d’Uixó inicia la campanya 'Pressupost al teu barri'

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó inicia la campanya 'Pressupost al teu barri'
09/01/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó iniciarà el 15 de gener la campanya Pressupost al teu barri, amb la que busca fer accessible el pressupost municipal a tota la ciutadania. El projecte està dirigit a les associacions de veïns i a totes aquelles persones interessades a conéixer les propostes de l’equip de govern i també transmetre suggeriments i queixes.

«En l’últim ple aprovàrem un pressupost de quasi 35 milions d’euros que volem explicar a la ciutadania, ja que tots i totes som ciutadanes de la Vall de ple dret», explica l’alcaldessa del municipi, Tania Baños, qui destaca com positiva la creació de la regidoria de Dinamització de Barris, ja que era «necessària» una connexió entre els barris, les associacions de veïns i l’ajuntament.

El primer centre que es visitarà és el Centre Social Toledo el dia 15 de gener a les 18:30, seguit del Centre Social Carbonaire (5 de febrer); Centre Social Colonia San Antonio (12 de febrer); Centre Social Grupo la Unión (19 de febrer); Centre Social Carmadai (4 de març); Centre Social El Mercat (11 de març); Centre Social Assumpció-Sant Vicent (1 d’abril); Centre Social El Roser (8 d’abril) i Centre Social Colònia Segarra (22 d’abril).

La regidora de Dinamització de Barris, Elena Pérez, assegura que, des de l’equip de govern, es continuarà lluitant per més justícia, transparència i igualtat, «apostant per un govern de proximitat independentment de la zona de la Vall en la qual es visca».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari