L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta les V Jornades Educatives

Les jornades tindran lloc els dies 4 i 5 de setembre a l’Auditori Leopoldo Peñarroja, sota el lema ‘Fem escola, fem ciutat’

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta les V Jornades Educatives
13/07/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta les V Jornades Educatives, que es celebraran els dies 4 i 5 de setembre a l’Auditori Leopoldo Peñarroja. El cartell està format per referents del món de la pedagogia i de la innovació educativa, com César Bona, Carmen Alba Pastor, Mar Romera i Francesco Tonucci.

“Des de fa cinc anys, la Regidoria d’Educació busca ser un motor per la innovació i la divulgació educativa, fent de la nostra ciutat tot un referent”, explica la regidora d’Educació, Carmen Garcia, qui també destaca que aquestes jornades estan dirigides tant als professionals com a les famílies: “ja hi ha més de 300 persones inscrites d’un màxim de 400 per la limitació de l’aforament, pel que aquesta edició serà tot un èxit”.

El divendres dia 4, tindrà lloc la conferència de César Bona, conegut pels seus projectes d’innovació i participant en les ponències del Congrés Mundial pels Drets de la Infància, qui parlarà sobre la humanització de l’educació, i de Carmen Alba Pastor, Doctora en Pedagogia a la Universitat Complutense de Madrid, que versarà entorn del DUA (Disseny Universal de l’Aprenentatge). A la vesprada, tindran lloc els tallers ‘Matemàgia: un recurs educatiu’, per Manuel Simón Montesa; taller de Coaching educatiu a càrrec d’Anna Mallén; ‘Introducció del Disseny Universal per a l’Aprenentatge’, per Carmen Alba Pastor i, per últim, el taller en Intel·ligència Creativa dirigit per Franc Ponti.

El dia 5, tindrà lloc la conferència de Mar Romera, ‘Iniciar el curs en una escola diferent’, i de Francesco Tonucci, referent mundial en la pedagogia, sota el títol ‘Una ciutat que educa en una escola diferent’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari