L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reobri els espais culturals amb un protocol de seguretat per la Covid-19

La programació del Teatre Municipal Carmen Tur s’estrena demà amb un concert de Le Clerc

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reobri els espais culturals amb un protocol de seguretat per la Covid-19
10/12/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó reobri els espais culturals municipals demà, després de l’aturada per a frenar l’augment de contagis per la Covid-19. Així, la regidora de Cultura, Maria Cruces, ha destacat que aquest cap de setmana “torna la Cultura Segura amb la col·laboració d’entitats i persones del món de la cultura local”.

La celebració d’aquesta reobertura del Teatre Municipal serà demà, divendres 11 de desembre, a les 20.00 hores amb un concert gratuït de Le Clerc, amb Javier Peñarroja acompanyat a la guitarra per Joan Herrero. Dins del protocol de la Covid-19 cal reservar prèviament l’entrada, trucant al telèfon 610744569 (de 9.00 a 14.00 hores), ja que l’aforament és reduït i a cada assistent se li assignarà una butaca.

Una de les novetats és la creació d’uns enregistraments que sonaran en el Teatre Municipal, el Palau de Vivel, la Biblioteca i l’Auditori (en els actes d’iniciativa municipal) per a recordar les normes de prevenció de la pandèmia al públic, “perquè volem gaudir de la música, el teatre o qualsevol mena de manifestació cultural amb seguretat i tranquil·litat”.

Aquests enregistraments sonors les ha realitzades de manera altruista i desinteressada persones de la Vall d’Uixó, a les quals la regidora ha agraït la seua col·laboració: Paco Nebot, Alejandro Martínez, Blanca Aparici i Lauro Aparici.

Demà també es reprenen les activitats en el Palau de Vivel, amb la inauguració de dues exposicions. La primera és ‘Som Riu’ del Centre d’Estudis Vallers i la segona és ‘Play, l’art de jugar amb l’art 2020’ i inclou diorames amb figures de Playmobil. Ambdues es podran visitar fins al pròxim 10 de gener en l’horari habitual.

D’altra banda, el dissabte 12 de desembre a les 19.00 hores, el Teatre Municipal Carmen Tur, acollirà el concert de música de cambra de l’Orquestra Vivaldi. També és necessari fer la reserva prèvia en el telèfon 653751249 (als matins) o 654637003 (a les vesprades).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari