L'Ajuntament de la Vall d'Uixó renova la xarxa d'aigües i fa accessibles els carrers San Quintín i Montebello

La inversió de 42.000 euros és finançada al 100% per la Diputació de Castelló

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó renova la xarxa d'aigües i fa accessibles els carrers San Quintín i Montebello
16/02/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha iniciat les obres de renovació de la xarxa de clavegueram i d’aigua potable dels carrers San Quintín i Montebello, en el seu tram final que és confrontant amb el llit del riu. Aquesta actuació suposa una inversió de 42.000 euros, finançada al 100% per la Diputació de Castelló a través del Pla Reactivem Obres.

L’alcaldessa, Tania Baños, i el regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres, han visitat aquest matí la zona i han destacat que aquests treballs “que beneficien la qualitat de vida dels vallers i valleres” són possibles gràcies “a una nova línia de subvencions de la Diputació de Castelló per a reactivar l’economia provincial després de la crisi sanitària i els seus efectes econòmics”.

Els habitatges situats en aquests trams dels carrers San Quintín i Montebello patien filtracions dins de les cases per la deficient recollida de l’aigua de la pluja, ja que les pluvials s’abocaven directament a la rambla del riu. Amb aquestes obres es canalitzaran i redirigiran al col·lector del carrer Eslida, complint així amb una reivindicació de l’associació de veïns del barri del Roser.

Per a finalitzar, es pavimentaran aquestes dues zones “per a donar continuïtat als trams que ja estan fets, mantenint l’estètica”, han explicat Baños i Ferreres. La plataforma es quedarà al mateix nivell, diferenciant la zona central amb llamborda i on anirien les voreres (que no es construeixen en ser carrers estrets) amb rajola.

D’aquesta manera, s’aconsegueix dotar d’accessibilitat als carrers San Quintín i Montebello, facilitant el pas de persones amb mobilitat reduïda o amb carros de compra, la qual cosa és especialment significatiu “en un barri en el qual viuen moltes persones majors” i també atén una petició que havien realitzat els veïns i veïnes de l’Alcúdia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari