L'Ajuntament de la Vall d'Uixó finalitza la restauració de la font de Béssols al carrer Diputació

La brigada està ampliant la vorera per a adaptar-la a les necessitats de les persones amb diversitat funcional i protegir el monument

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó finalitza la restauració de la font de Béssols al carrer Diputació
07/07/2021 -

La font de Béssols, una de les quals marca la ruta del Camí de l’Aigua, ja ha finalitzat la seua restauració després de la instal·lació del mascaró rehabilitat i la pintura de les zones enguixades. La regidora de Cultura i Patrimoni, Maria Cruces, ha destacat que “el resultat del treball de les restauradores ha sigut magnífic i serveix per a valorar el relat turístic del Camí de l’Aigua.

Per part seua, el regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres ha manifestat que “seguint les ordres dels tècnics hem creat una vorera de dos metres per a crear un espai accessible a les persones amb diversitat funcional o majors del barri”. A més, Ferreres ha anunciat que l’estacionament mensual passarà a ser fix en la part dreta al carrer Diputació en els trams entre Eleuterio Pérez i carrer del Carmen.

Així doncs, la vorera tindrà també la funció de protegir la font rehabilitada, ja que “les restauradores han observat que, a causa dels colps dels cotxes tenia danys considerables en la pila”, ha afirmat Ferreres. Per part seua, Encreuaments ha asseverat que “aquest tipus d’actuacions serveixen per a donar valor al patrimoni que ha format part de la nostra història i que ha de continuar formant part de la nostra vida de la forma més digna possible”.

Finalment, la regidora de Patrimoni ha recordat que “enguany també s’invertirà en la restauració de la font de l’Olivereta i en el Poblat Iber” i l’any que ve “continuarem apostant per la rehabilitació de més monuments”. Ferreres ha volgut agrair a la brigada municipal el treball de “dignificació i millora, així com les millores en accessibilitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari