L'Ajuntament de la Vall d'Uixó celebra el III Congrés d'Educació per la Pau

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó celebra el III Congrés d'Educació per la Pau
05/06/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha celebrat aquest matí l’III Congrés d’Educació per la Pau, un projecte que va nàixer en 2017 amb l’impuls de Vicent Martínez Guzmán. Organitzat per les regidories d’Educació i Joventut, enguany ha comptat amb la col·laboració del Centre Delàs d’Estudis per la Pau i durant la jornada s’han realitzat sis tallers pràctics i una taula redona, amb més de 80 persones inscrites.

A l’esdeveniment ha assistit la consellera de Participació, Transparència i Cooperació, Rosa Pérez, que ha realitzat la presentació inaugural al costat de l’alcaldessa, Tania Baños. Posteriorment han intervingut la regidora d’Educació, Carmen García, el regidor de Joventut, David Lluch, Sofía Herrero de la Càtedra Unesco de l’UJI i Jordi Calvo del International Peace Bureau.

La programació formativa ha començat amb la taula redona sobre la importància de l’educació per la pau en les lluites socials, a càrrec de Carmen Magallón, experta en cultura de pau, i Helena Maleno, escriptora i activista pels drets humans de les persones migrants. Posteriorment s’han impartit 6 tallers sobre ús crític dels llibres de text, educació financera ètica o filosofia amb xiquets i xiquetes, entre altres, ja que el públic al qual especialment va dirigit el Congrés és el docent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari