L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reobri els Centres d'Esplai durant el mes d'octubre

L’objectiu és ajudar a la conciliació familiar i garantir un oci responsable i educatiu per als menors de 8 a 12 anys

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reobri els Centres d'Esplai durant el mes d'octubre
08/10/2021 -

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó reobri aquest mes d’octubre els Centres d’Esplai després de les activitats realitzades durant el mes de setembre i que han acostat el teatre o el cinema als més joves. Marian Artero, regidora de l’àrea, ha informat que “ja estan obertes les matrícules per a poder participar en els Centres d’Esplai”. La inscripció és gratuïta i es pot realitzar en els mateixos centres.

Així doncs, la Vall d’Uixó compta amb cinc Centres d’Esplai “que enguany s’han renovat i modernitzat, a petició dels usuaris i usuàries”. Els centres es troben en la Moleta, Grup la Unió, Carbonaire, Colònia Sant Antoni i barri Toledo. Arter ha manifestat que “aquestes instal·lacions ofereixen tallers de manualitats, jocs de taula i de carrer, reforç educatiu i excursions que s’emmarquen dins de l’oci educatiu, guiats per professionals”.

Les activitats que es preparen en els Centres d’Esplai estan dirigides a xiquets i xiquetes de 8 a 12 anys i es duen a terme els dimarts i els dijous de 17.00 a 19.15 hores, ha destacat la regidora de Serveis Socials. D’altra banda, Arter ha assegurat que “d’ací a poc reprendrem també el Consell de la Infància i Joventut, un espai on els més xicotets ens ajuden a crear una ciutat millor i que s’adapte a les seues necessitats”.

Arter ha animat “a tots els pares i mares al fet que porten als seus fills als Centres d’Esplai i al fet que participen del Consell d’Infància perquè està agafant un paper important i els seus participants estan prenent decisions que afecten la nostra ciutat”. Si necessiten més informació poden contactar amb el 610 783 689 o acostar-se al centre social Les Llimeres. Els Centres Joves també es reprendran pròximament i s’informarà de l’obertura de les inscripcions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari