L'Ajuntament de la Vall d'Uixó controlarà que es complisca el contracte de les obres de la Pista d'Atletisme

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó controlarà que es complisca el contracte de les obres de la Pista d'Atletisme
19/05/2021 -

L’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, i la regidora d’Esports, Mar Arzo han visitat hui les obres que s’estan duent a terme en la Pista d’Atletisme Municipal. Baños ha informat que “el consistori sotmetrà a un estricte control el contracte que s’ha signat perquè es complisca tot l’estipulat i es garantisca la qualitat”. Per part seua, Arzo ha destacat que “volem que aquest nou tartán complisca “amb tots els estàndards perquè no dure tan poc com l’anterior”, que es va instal·lar en 2009 i al cap de pocs anys ja presentava clivelles i desgast.

“Aquesta mateixa setmana es començarà amb la segona fase del treball que consisteix a fer un estudi topogràfic per a conéixer el desnivell i la solera que té la pista”, ha afirmat Arzo. Aquesta anàlisi és molt important per a poder arreglar els desnivells que té el terreny i que impedeixen que el ferm quede correctament instal·lat. Baños ha manifestat que “l’Ajuntament disposa de dos tècnics que fan seguiment de l’obra diàriament per a observar que tot va segons l’indicat”.

L’alcaldessa de la ciutat destaca que “l’objectiu d’aquest govern és el de millorar la qualitat esportiva de les instal·lacions municipals i amb inversions com aquesta o el nou poliesportiu vam demostrar que la Vall d’Uixó és una ciutat a la qual li importa l’esport”. La inversió de les obres és de 300.000 €, la qual cosa “suposa una de les majors partides que l’Ajuntament dedica en el pressupost”, ha afegit.

Cal recordar que la legislatura passada al costat de la Pista d’Atletisme es va sumar una altra infraestructura com el skatepark “perquè considerem que no és un parc, sinó una vertadera instal·lació esportiva”. Per a finalitzar, ambdues han agraït al Club d’Atletisme, als usuaris i a l’equip de rugbi “que hagen entés que s’han de desplaçar per les obres, que suposaran una millora important per a la seua pràctica esportiva”, ja que amb elles “posarem la pista a punt per a convertir-la en un referent provincial”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari