La Biblioteca Municipal de La Vall d'Uixó va fer més de 12.000 préstecs en 2020 malgrat la pandèmia

La Biblioteca Municipal de La Vall d'Uixó va fer més de 12.000 préstecs en 2020 malgrat la pandèmia
20/01/2021 -

La Biblioteca Municipal Maria Dolores García i les Agències de Lectura de la Vall d’Uixó van gestionar l’any passat 12.000 préstecs de llibres i molts d’ells es van emportar a casa durant el confinament. D’altra banda, va tindre 17.866 visitants, més de 1.000 usuaris dels ordinadors i 212 activitats d’animació lectora -34 d’elles virtuals-.

La regidora de Cultura, Maria Cruces, ha destacat que el paper dels treballadors de la biblioteca i de les agències de lectura dels barris Toledo i Carbonaire, ha sigut essencial per a intentar mantenir la normalitat. A més, “la situació de pandèmia ha fet que es creuen nous adeptes a la lectura gràcies a activitats com el club de lectura”, segons ha afirmat Creus.

La regidora d’àrea també ha presentat el projecte ‘Laboratori ciutadà. Biblioteca punt de trobada’, en el qual participen municipis d’Espanya i Llatinoamèrica. Aquesta iniciativa pretén que els ciutadans plantegen activitats que ells mateixos organitzen per a millorar la ciutat.

La primera activitat d’aquest projecte és ‘Space maker: impressió 3D’ plantejada per Sara Gil i Carlos Corredera i que compta amb la col·laboració de la Biblioteca i l’Associació de Veïns del Carbonaire. Els joves de més de 15 anys poden inscriure’s fins al 31 de gener a la biblioteca. La formació serà en línia i la part pràctica es realitzarà a l’abril si la pandèmia ho permet.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari