La Biblioteca Pública Municipal de la Vall d'Uixó, reconeguda com una de les deu millors d'Espanya

La Biblioteca Pública Municipal de la Vall d'Uixó, reconeguda com una de les deu millors d'Espanya
01/04/2022 -

La Biblioteca Pública Municipal María Dolores García de la Vall d’Uixó ha rebut el Premi María Moliner de la XXI Campaña María Moliner 2021, que convoca el Ministeri de Cultura del Govern d’Espanya i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. L’alcaldessa, Tania Baños, la regidora de Cultura, Maria Cruces, i la bibliotecària municipal, Enriqueta Fortes, han recollit a Madrid aquest prestigiós guardó dotat amb 10.000 euros.

En aquesta convocatòria han participat més de 600 biblioteques i la Vall d’Uixó ha sigut la guanyadora d’un dels primers premis, en concret pel seu projecte de biblioteca social i participació ciutadana. Tant la regidora de Cultura com la biblioteca municipal han destacat que això “posa a la nostra biblioteca entre les 10 millors d’Espanya, perquè així ho reconeixen el Ministeri de Cultura i la FEMP”.

Els 10.000 euros del premi s’han reinvertit a millorar la Biblioteca Municipal, en concret per a adquirir llibres infantils i juvenils, materials per a l’espai de bebeteca, cinc prestatgeries per a les sales infantil i d’adults i un equip informàtic. A més, recentment ja s’havien canviat les cortines de totes dues sales perquè estaven en mal estat i també s’han instal·lat vinils en l’accés.

Cruces ha agraït a “tot l’equip de les biblioteques la gran faena que realitzen, perquè tots els anys rebem un reconeixement del Premi María Moliner (valorat en 2.000 euros) però enguany hem aconseguit ser un dels deu millors projectes”. Així, ha agraït a les bibliotecàries i bibliotecaris “que proposen projectes i els posen en marxa” i també a la ciutadania “que amb la seua participació els fa possibles”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari