La Vall d'Uixó reobri el termini per a sol·licitar la bonificació del rebut d'aigua per a persones jubilades o pensionistes

La Vall d'Uixó reobri el termini per a sol·licitar la bonificació del rebut d'aigua per a persones jubilades o pensionistes
25/05/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó reobri demà, dimarts 26 de maig, el termini per a sol·licitar la bonificació dels rebuts de l’aigua a les persones jubilades o pensionistes (discapacitat, viduïtat, etc). La reducció de la tarifa s’aplica sobre la part fixa, la que paguen tots els titulars es realitze consum o no d’aigua.

La documentació original (no fotocòpia) que s’ha d’aportar és la següent: DNI, últim rebut domiciliat del servei d’aigua i declaració de la Renda 2018 (en cas de no fer-la cal lliurar certificats de la pensió que es rep, interessos bancaris i titularitat de béns).

La sol·licitud s’ha de fer fins al 5 de juny per seu electrònica (www.lavallduixo.es) o en l’Oficina d’Atenció Ciutadana demanant cita prèvia en el telèfon 964690184 o per internet en www.lavallduixo.es/citaprevia.

A causa de la situació d’emergència sanitària per la Covid-19 es va ajornar el període. Les persones que ja van fer la sol·licitud al març no han de tornar a fer el tràmit. El retard per aquesta situació excepcional farà que les bonificacions en el rebut de l’aigua s’apliquen a partir de setembre, durant 1 any. És a dir, fins a setembre de 2021.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari