L'Ajuntament de la Vall d'Uixó crea una brigada de manteniment de parcs

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó crea una brigada de manteniment de parcs
13/01/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha posat en marxa una nova brigada de manteniment de parcs i jardins. El regidor de Sostenibilitat, Fernando Darós, ha afirmat que la brigada s’ha creat amb el personal contractat gràcies al projecte ECOVID que finança la Generalitat Valenciana.

Així, en els pròxims mesos seran 10 les persones que es dedicaran a la conservació dels jardins i infraestructures de parcs. A més amb la millora també es desinfectarà la zona de jocs contra la Covid-19, ja que s’estan aplicant materials antibacterians i contra els fongs.

Per part seua, el regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres, afirma: “s’ha actuat en la Colònia Sant Antoni, el Grup la Unió, la zona dels instituts i també al parc del Polígon III”. En aquesta zona també s’ha impermeabilitzat la part superior del pàrquing i arreglat un escolament que “ompli el parc infantil de fang i brutícia quan plou”.

L’alcaldessa de la ciutat, Tania Baños, ha declarat que està actuació era “molt demandada i necessària per als més xicotets i perquè les famílies consoliden un projecte de vida a la Vall d’Uixó”. Baños ha afirmat que en les pròximes setmanes s’actuarà en tots els parcs perquè tots els ciutadans es beneficien d’aquestes millores.

Finalment, Ferreres ha afegit que “es continuarà treballant a posar al dia aquestes infraestructures tan utilitzades pels xiquets i xiquetes perquè gaudisquen dels jocs amb millors condicions estètiques i de seguretat”. A més s’està actuant en bancs, papereres i altres elements d’aquestes zones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari