L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reparteix el calendari de pagament d'impostos

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reparteix el calendari de pagament d'impostos
11/02/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó està repartint en tots els habitatges el calendari de pagament dels impostos periòdics corresponents a l’exercici 2020. La regidora d’Hisenda, Zaida Moreno, ha explicat que la novetat enguany és que la imatge “s’ha editat en valencià i castellà, a petició de molts veïns i veïnes”.

Aquest format més visual va acompanyat d’una carta informativa sobre els beneficis fiscals i es pot consultar també en la pàgina web municipal (www.lavallduixo.es) en els dos idiomes oficials “per a facilitar la seua comprensió i que tots els vallers i valleres tinguen un accés fàcil i ràpid a aquesta informació tributària”.

L’IBI d’urbana manté el fraccionament a set mesos (de maig a novembre), ja que aquesta mesura implantada la legislatura passada “facilita el pagament a moltes famílies”. Fins al 15 de març es pot sol·licitar acollir-se a aquesta modalitat o modificar-la en l’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada en la planta baixa de l’Ajuntament.

L’impost sobre vehicles i la taxa de guals obri la finestreta de pagament de rebuts en període voluntari del 16 de març al 15 de maig. I l’IBI de rústica i l’impost d’activitats econòmiques (impost sobre activitats econòmiques) de l’1 d’octubre al 30 de novembre.

A més Moreno ha recordat que existeixen bonificacions “per a les persones que domicilien aquests rebuts en un sol pagament en les dates establides”. En el cas de l’IBI d’urbana i l’IBI de rústica és del 4% i en el de l’impost de vehicles i l’IAE és del 2%.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari