La Vall d'Uixó trasllada la campanya de vacunació de grip als centres socials per a les persones majors de 65 anys

La Vall d'Uixó trasllada la campanya de vacunació de grip als centres socials per a les persones majors de 65 anys
05/10/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó trasllada la campanya de vacunació de grip als centres socials de cada barri, on hauran d’acudir les persones majors de 65 anys per a vacunar-se, amb l’objectiu d’evitar les massificacions als centres de salut. No és necessari demanar cita prèvia i únicament han de presentar el SIP.

“Cada ciutadà coneix on es troba el centre social del seu barri, no obstant això, en cas de dubte, poden consultar-ho en el mapa que hem dissenyat o bé acudir al centre social de referència que tinguen més a prop de casa”, explica la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, qui assenyala la importància de vacunar-se, seguir les recomanacions dels centres de salut i ser pacients, ja que les vacunes arriben “de forma escalonada i per tant s’ha hagut d’organitzar la campanya d’octubre a novembre”.

El coordinador del Centre de Salut I, Jesús Garcia, aclareix que es desplaçarà tant personal sanitari com administratiu a cada centre social per a gestionar tots els tràmits. D’altra banda, també ha explicat que les persones menors de 65 anys amb malalties cròniques o patologies de risc sí que han d’acudir al centre de salut: “sí ja s’han vacunat altres anys, han de telefonar al centre de salut per demanar cita, i si mai s’han vacunat, han d’acudir al metge de capçalera o pediatra perquè valore si pateix una patologia de risc”. Per últim, les persones que no poden desplaçar-se seran contactades pel personal sanitari, que es desplaçarà al seu domicili per a vacunar-les.

“Els cartells que hem dissenyat es trobaran a les panaderies i farmàcies de tota la localitat, i també s’anunciarà a la ràdio i la televisió, així com en un ban que passarà per cada barri. En cas de dubte, contacten amb la Regidoria de Salut Pública al 964 69 03 92”, explica la regidora, Francesca Bartolomé.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari