"Carnestoltes als barris" arriba a La Vall d'Uixó

"Carnestoltes als barris" arriba a La Vall d'Uixó
17/02/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó, des de la Regidoria de Dinamització de Barris, ha presentat “Carnestoltes als Barris”, un projecte per a “celebrar la festivitat de Carnestoltes i potenciar el teixit i la cohesió social de la ciutat”, ha explicat Elena Pérez, la regidora de Dinamització de Barris.

Aquesta iniciativa dona inici el 18 de febrer i finalitza el 26 de març, celebrant-se en diferents jornades en els barris i zones de la localitat. Principalment, va dirigit a un públic familiar, encara que la regidora ha convidat a “tot aquell que vulga participar i gaudir d’una festa plena de color i alegria, contribuint al desenvolupament d’un oci cultural i de qualitat en el nostre municipi”.

L’horari de “Carnestoltes als Barris” serà a les 17.00 hores i les primeres dates són el 18 de febrer en el barri Carmaday, el 19 de febrer en el barri Toledo i el 20 de febrer en el barri Carbonaire. Les activitats es prolongaran fins al 26 de març, concloent en la zona de San José. Per a finalitzar, la regidora ha destacat “la importància de la celebració de projectes socials, integradors i inclusius, posant en el centre als vallers i valleres”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari