La Vall d'Uixó celebrarà el 8M del 28 de febrer al 3 d'abril

La Vall d'Uixó celebrarà el 8M del 28 de febrer al 3 d'abril
24/02/2020 -

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, en col·laboració amb la Comissió de la Dona, presenta la programació per a commemorar el 8M, Dia Internacional de les dones. Des del divendres 28 de febrer fins al divendres 3 d’abril tindran lloc nombroses activitats orientades a la lluita per la igualtat.

“Cal ressaltar la lluita que es realitza des de les institucions i les associacions feministes per aconseguir una societat feminista i igualitària per a les dones. És per això que, des d’aquest equip de govern, no anem a fer ni un pas enrere i som conscients que queda molt per fer”, destaca la regidora d’Igualtat, Francesca Bartolomé.

El divendres 28 de febrer, a les 19.00 hores, tindrà lloc en la Biblioteca Municipal el lliurament de premis del IV Concurs de Curts per la Dona, organitzat per l’Associació de Dones Clara Campoamor.

D’altra banda, el dissabte 29 de febrer, a les 19.00 hores, es realitzarà al Palau de Vivel l’activitat ‘Conversant amb Marta Flich’, economista i comunicadora vallera, organitzada per l’Associació Amics de la Vall. El dimecres 4 de març, Creu Roja ha organitzat l’activitat ‘Atrapa-somnis’, que tindrà lloc a les 10.30 hores a la plaça del Parc.

El 5 de març, a les 09.30 hores, tindrà lloc la Marxa de Dones, amb eixida des de la plaça del Centre fins a l’Aqüeducte, activitat en què col·labora el Grup de Gimnàstica de Manteniment i en què es realitzarà una visita a l’exposició ‘Un passeig pel món ibèric’. Eixe mateix dia, a les 18.45 hores, es celebrarà un partit de futbol entre la selecció Valenta i la selecció provincial femenina de futbol de Castelló a l’estadi José Mangriñán i, per últim, a les 19.00 hores, tindrà lloc un tardeo al Pub Carmela, amb un monòleg de l’actriu còmica Chely Capitán.

El divendres 6 de març, s’inaugurarà l’exposició ‘Dones grans. Grans dones’ a les 19.00 hores al Palau de Vivel, organitzada per l’Associació Clara Campoamor.

El diumenge 8 de març, Dia Internacional de les Dones, eixirà a les 16.30 hores un autobús des de l’Estació d’autobusos per a participar en la manifestació feminista de Castelló.

El dissabte 21 de març es celebrarà el XIV Recital de Poesia ‘Ànima de Dona’, en el Palau de Vivel a les 18.00 hores, organitzat pel Grup d’Amigues i Amics de la Poesia.

També es realitzaran més actes en commemoració del 8M, com teatres, xerrades, dinars, cinefòrums i videofòrums. Podran completar la informació sobre totes les activitats en els programes que es troben en totes les dependències municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari