El Centre Especial d'Ocupació de Sentit Comú contracta a set persones amb diversitat funcional de la Vall d'Uixó

L’Ajuntament ha facilitat el contacte dels usuaris amb l’empresa per a facilitar-los les entrevistes de treball i formació específica en logística

El Centre Especial d'Ocupació de Sentit Comú contracta a set persones amb diversitat funcional de la Vall d'Uixó
29/07/2022 -

El Centre Especial d’Ocupació de Sentit Comú a la Vall d’Uixó demostra que l’activitat empresarial no sols és tindre un benefici econòmic, sinó també un benefici social que contribuïsca a deixar un món millor del que ens trobem. Des del 20 de juliol està obert est centre en el polígon Belcaire, de la mà de Blumaq, empresa local a la qual presta un servei d’etiquetatge i muntatge de caixes per a peces de maquinària.

Per a la seua posada en marxa s’ha contractat jornada completa a sis dones amb diversitat funcional de la Vall d’Uixó, a les quals d’aquí a poc temps s’unirà una persona més per a ampliar el servei. L’Ajuntament de la Vall d’Uixó, a través de l’Agència de Col·locació, ha facilitat el contacte dels usuaris amb l’empresa per a facilitar-los les entrevistes de treball i formació específica en labors de logística i magatzem.

L’alcaldessa, Tania Baños, i el regidor d’Ocupació, Jorge García, han visitat aquest matí les instal·lacions i han destacat que amb la implantació d’aquest Centre Especial d’Ocupació a la Vall d’Uixó “donem l’oportunitat a persones amb diversitat funcional que tinguen una ocupació i puguen crear projectes de vida autònoms i plens”. Així, aquest projecte contribueix a la inserció laboral i social “i posa cor al món empresarial”.

Per part seua, Pepe Ferrer, gerent de l’empresa Sentit Comú, ha incidit en el fet que l’objectiu d’aquest centre és “ajudar les persones amb diversitat funcional a tindre un treball, gràcies a la col·laboració de Blumaq”. La previsió és que en el futur es puga ampliar el nombre de persones contractades, amb l’obertura d’un torn de vesprada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari