L'Ajuntament de la Vall d'Uixó impulsa la creativitat juvenil amb dos concursos

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó impulsa la creativitat juvenil amb dos concursos
04/11/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha convocat dos concursos dirigits als joves: de lettering i de microrelats entorn del concepte del respecte. Les regidories de Joventut i Educació han impulsat aquestes activitats per a proporcionar “un espai en el qual puguen mostrar les seues reflexions i la seua creativitat”, ha explicat el regidor de Joventut, David Lluch.

El concurs de lettering està dirigit a joves de 12 a 20 anys, que hauran de publicar el seu disseny de lletres amb una frase o eslògan relacionat amb el respecte en les xarxes socials amb el hastag #elreptedelrespecte, a més d’enviar-lo al correu electrònic oijlavallduixo@gmail.com. Hi haurà dos guanyadors (un a la millor frase i un altre al millor disseny), que rebran un estoig de lettering valorat en 100 euros.

El certamen de microrelats compta amb dues categories, una de 8 a 11 anys i una altra de 12 a 20 anys. El guanyador de cada categoria rebrà una tauleta. Per a participar cal crear un microrelat entre 50 i 100 paraules (segons la categoria) i enviar-lo al correu electrònic oijlavallduixo@gmail.com.

Les bases de tots dos concursos es poden consultar en la pàgina web de l’Ajuntament: www.lavallduixo.es. El termini per a participar s’ha obert hui i finalitzarà el 19 de novembre. El 25 de novembre s’anunciaran els guanyadors. Lluch ha animat als adolescents i joves “a participar, reflexionar i crear idees sobre el respecte”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari