La Vall d'Uixó organitza un concurs de disseny de mascaretes contra la COVID-19

La Vall d'Uixó organitza un concurs de disseny de mascaretes contra la COVID-19
12/06/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta el Concurs de disseny de mascaretes de protecció contra la COVID-19, que s’enquadra dins de la campanya de sensibilització dirigida als joves. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar l’ús de la mascareta com a mesura de protecció en espais públics.

“Hem detectat una certa relaxació en les fases de desescalada, especialment per part de la gent més jove, i per això volem recordar-los que cal continuar esforçant-se, tant per la seua salut com per la salut de la gent més gran”, assenyala el regidor de Joventut, David Lluch, qui destaca que les famílies juguen un paper fonamental en la sensibilització de les filles i fills.

Poden participar persones d’entre 12 i 30 anys residents en la Vall d’Uixó amb un disseny de temàtica lliure, que hauran de pujar a les xarxes socials amb el hashtag #enlavallportelameuamascareta fins al dia 30 de juny. Les bases es poden consultar en la pàgina web de l’Ajuntament (www.lavallduixo.es) o a les xarxes socials d’aquest i de la regidoria de Joventut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari