La Vall d'Uixó participa en el V Congrés de Ciutats Amigues de la Infància

Unicef va reconéixer a la localitat com a Ciutat Amiga de la Infància l’any 2018

La Vall d'Uixó participa en el V Congrés de Ciutats Amigues de la Infància
02/12/2019 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha participat aquesta setmana al V Congrés de Ciutats Amigues de la Infància celebrat a Madrid. La Vall d’Uixó és Ciutat Amiga de la Infància des de l’any passat, un reconeixement atorgat per UNICEF que valora l’esforç i compromís dels ajuntaments per posar la infància i l’adolescència en el centre de la seua agenda política.

«Una de les prioritats que tenim des de la Regidoria de Serveis Socials és la participació activa de les xiquetes i xiquets en la vida pública, per això enguany hem tornat a posar en marxa el Consell d’Infància, format per representants dels nostres col·legis i dels instituts», explica la regidora de Serveis Socials, Marian Artero.

Dissabte passat 16 de novembre es va celebrar a la Vall d’Uixó el Dia de la Infantesa, jornada que es va aprofitar per a col·locar el distintiu de Ciutat Amiga de la Infància en la plaça El Parc, en el Paratge de Sant Josep i a l’Ajuntament, tal com apunta la regidora.

A més, l’Ajuntament de la Vall d’Uixó va aprofitar el congrés per a signar la Declaració de Colònia, impulsada per UNICEF, que reconeix la vigència dels principis de la Convenció dels Drets de la Infància: «aquestes jornades han sigut una gran oportunitat per a construir llaços amb altres ciutats que, com la nostra, posen la infància i l’adolescència en el centre de les seues polítiques», assenyala Arter.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari